زندگی و نشاط
روان شناسی ، آموزشی ، مذهبی ، پزشکی و سلامتی ، اجتماعی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


ای معلم
نخستین بار، خدا از نام خویش، نام تو را آفرید . از رسالت برگزیدگان خویش، سهم شانه های بردبارتو قرار داد. فانوس شبانه روز علم را در دست هایت نهاد و تو را روشن گر جاده های هستی رقم زد.
تو ناگزیری از این خطیر بی پایان . تو گماشته پروردگاری، فراروی آدمیان نابلد...
واژه واژه آموزه های سبز تو، آنچه از لب های دانشمند تو می ترواد و برگ برگ آنچه به دل ها می آموزی، دست های دعایی بی وقفه اند تا منزلت بلند بالای تو را نزد پروردگار، والاتر کنند. پس در این مسافت دشوار، صبور بمان و در جاده ها جاری شو و راه روشن کن که خداوند، تو را به رستگاری نزدیک، رهسپار می کند .
تو بمان، تا هیچ حدیث خداگونه ای ناگفته نماند!
تو بمان، تا هیچ تاریک بی روزنی از نسل جهل، در دل ها ادامه نیابد!

مدیر وبلاگ :تبسم
نویسندگان

نتیجه تصویری برای تصاویر نمک

مقادیر زیادی از سدیم و نمک از طریق غذاهای فراوری شده در رستوران‌ها وارد بدن می‌شود.

نمک دریایی، لزوما سالم نیست: تصور عامل بر این است که نمک دریایی چون سدیم کمتری دارد، پس برای سلامتی مفیدتر است. اما واقعیت این است که ترکیب شیمیایی نمک طعام و نمک دریایی یکسان است. هر دو نمک حاوی مقدار مشخصی سدیم هستند و در هر قاشق چایخوری از هر کدام، مقدار مساوی از سدیم (۲۳۰۰میلی گرم) یافت می‌شود.


نمک همیشه در کمین است: اگرچه شاید تصورش را هم نکنید ولی بسیاری از غذاهای منجمد، غذاهای پردازش شده، سوپ‌های آماده و کنسرو پنیرها و گوشت‌های پردازش شده، حاوی منابع پنهان سدیم هستند. حتی اینطور تخمین زده شده که سس‌های پاستا حاوی ۹۰۰ میلی گرم نمک در هر نصف فنجان هستند. انواع پنیر می‌تواند در هر نصف فنجان ۴۰۰ میلی‌گرم سدیم داشته باشند. چاشنی‌هایی مانند سس گوجه فرنگی نیز در هر قاشق غذا خوری حداقل ۱۹۰ میلی‌گرم سدیم دارند. حتی برخی غلات صبحانه برای کودکان حاوی ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی گرم نمک در هر فنجان هستند.

نمک عامل مهم ابتلا به بیماری‌های قلبی است: اکثر ما می‌دانیم که سدیم می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و ابتلا به انواع مشکلات سلامتی شود. یک رژیم غذایی سرشار از سدیم باعث دفع آب بیشتر از بدن توسط کلیه‌ها می‌شود و استرس را روی قلب افزایش می‌دهد. اگر شما هم در معرض خطر بیماری‌های قلبی هستید، بهتر است مصرف سدیم را تا جایی که می‌توانید، محدود کنید.

نمک به سیستم عصبی آسیب می رساند: مقدار کافی سدیم و پتاسیم برای سلامت سیستم عصبی ضروری است. اما سدیم اضافی می‌تواند منجر به اختلال در عملکرد سیستم عصبی شود. وجود سدیم بیش از حد در بدن، می‌تواند برای سیستم اعصاب، خطرات جدی به همراه داشته باشد. میزان متعادل سدیم و پتاسیم در بدن می‌تواند خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها را کاهش دهد و کاهش مصرف برخی مواد غنی از سدیم، کاهش میزان نمک مصرفی و همچنین مصرف سبزی‌جات تازه می‌تواند میزان سدیم را در بدن به حد تعادل برساند.

خود را به غذاهای کم نمک عادت دهید: اضافه کردن طعم دهنده‌های طبیعی که جایگزین‌های خوبی برای نمک هستند، راهی آسان برای کاهش مصرف نمک است. بسیاری از گیاهان سالم مانند رزماری، آویشن، فلفل سیاه و پونه کوهی دارای میزان فوق العاده‌ای آنتی اکسیدان و البته خواص مفید بسیار هستند که جایگزین‌هایی مناسب برای نمک به حساب می‌آیند.





نوع مطلب : پزشکی و سلامت، 
برچسب ها : سیستم عصبی، سدیم، رژیم غذایی،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 10 آذر 1396
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی